Electric Plus este o companie privată înființată în anul 1995 și care a devenit partener Indirect Sales Orange in 1998. Cu o rețea care acoperă acum jumătate de țară, Electric Plus s-a dezvoltat de-a lungul anilor și a devenit o prezență importantă în industria furnizarii de servicii telecom.

Unul dintre aspectele remarcabile ale companiei este angajamentul său față de angajați. Mai mult de 50% dintre angajați au o vechime de peste 5 ani, ceea ce demonstrează stabilitatea și loialitatea lor față de organizație. Electric Plus se bucură de o reputație solidă și este recunoscută pentru respectarea angajaților săi, în special în ceea ce privește salarizarea, beneficiile și drepturile acestora.

Stilul flexibil de management al companiei este orientat către oameni și rezultate. Electric Plus înțelege importanța echilibrului între cerințele operaționale și nevoile angajaților săi, reușind astfel să creeze un mediu de lucru plăcut și motivant. Compania a evoluat odată cu trecerea timpului, adaptându-se schimbărilor și inovațiilor din industria telecomunicațiilor. De la era telefoanelor cu butoane, MMS și GPRS, Electric Plus a parcurs drumul revoluționar al conceptului de smartphone și se află acum în mijlocul bătăliei pentru serviciile de telecomunicații și convergența de pe piața din România.

Un aspect distinctiv al Electric Plus este legătura strânsă între angajați, care adesea devin o adevărată familie. Oamenii companiei se bucură de relații solide și stabile, contribuind la un mediu de lucru plăcut și armonios. Electric Plus își pune oamenii înaintea tuturor și prioritizează obiectivele pe termen lung, având în vedere că cea mai importantă resursă a companiei este reprezentată de angajați.

Cu o stabilitate solidă, Electric Plus a reușit să se impună pe piață și să se mențină relevantă într-o industrie dinamică și competitivă. Prin oferirea unor servicii de calitate și prin valorizarea angajaților, compania continuă să progreseze și să facă față provocărilor din domeniul telecomunicațiilor.